\section{Třetí scéna}
Naše třetí scéna je trochu atypická pro hry typu rogue-like.
Ve hře chceme mít něco jako bezpeční místo, kde nebudou žádné
nepřátele.
Tento hub bude sloužit primárně k možnosti vylepšení hráče, ale i k
zisku úkolů a k vyprávění příběhu.

\subsection{Návrh scény}

\begin{figure}[h]
    \centering
    \includegraphics[width=0.6\textwidth]{images/scene-03-game-design-01}
    \caption{Game design hubu}
    \label{fig:scene-03-gd-01}
\end{figure}

Jako u předchozích scén i tady je jakýsi první náčrt toho, jak by celá
scéna mohla vypadat.
Stěžejním bodem je uprostřed obchod, ve kterém si bude hráč moct vylepšít
svojí zbroj, zbraň, atd.
Kromě toho si v obchodě bude moct nakoupit nějaké jiné itemy, které se
budou v boji hodit.

Kromě obchodu se zde bude nacházet hospůdka, kde hráč bude moct získavat
úryvky z příběhu či snad nějaké menší příběhové úkoly, a studna, která je
základ přežití, v této Steampunkové době.
Všude po této scéně se budou nacházet různé typy obydlí - domy, stany, chýše,
..., ve kterých budou přespávat zachránění lidé.

V poslední řadě jsou potřeba zmínit branky, které se nachází kolem dokola
hubu a které se budou postupně odemykat a tím se bude hráč posouvat do
dalších levelů a oblastí.