## Koncept hry
Hra je silně inspirovaná hrou Papers Please. Je zasazena do prostředí Strahovských kolejí, kde se hráč v roli kolejbáby snaží udržet bezpečí a pořádek svého bloku. Vizuál hry kombinuje doomerskou slav atmosféru s komunistickými prvky, přičemž jednotlivé scény jsou zpracovány v pixel artu.